Nieuws

08- 04-2024 Finn. Zoon van Kyra en Soul. Finn woont in Veendam. Kyra met dochter Diva. Diva is ook een dochter van Soul.

30- 03-2024 Met Fenna en Bente naar de Labrador Kring Nederland Clubshow in Markelo geweest. Fenna deed mee in de Jeugdklas Teven. Ze kreeg Zeer Goed. Bente deed mee in de Fokkersklas Teven. Zij kreeg een Uitmuntend. Ze kregen alle 2 een mooi keurverslag mee naar huis van keurmeester Gwendoline Serwon ( BE).

24-03-2024 Een heerlijke strandwandeling gemaakt bij Katwijk aan Zee  met een stel Pasman Hoevetjes en hun baasjes. Ondanks de harde wind/ storm was het erg leuk en gezellig. Cooper, Bink, Mack, Bowie, Noortje, Pingo, Saxo, Bommel en Ayla waren mee. Mensen allemaal bedankt dat jullie er waren. Klik hier om naar album te gaan.


14-01-2024 Met Fenna naar de Clubmatch Kynologenclub Winterswijk e.o geweest. Fenna deed voor de éérste keer mee in de Jeugdklas teven. Ze werd éérste met een Uitmuntend. Later mocht ze nog weer terug komen met alle éérste geplaatsten van de rasgroep 8. Fenna werd als tweede geplaatst. Ze kreeg een prachtig keurverslag mee naar huis van keurmeester Dhr W. Wellens.